Over Michiels

Ervaring

De NV Michiels begon in 1952 als ambachtelijke bestuursdrukkerij. Sinds 1983 zijn we ons ook gaan toeleggen op kantoormachines (copiers, faxen, printers), automatisering en kantoorbenodigdheden in het algemeen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de belangrijkste Canon dealers in België.

 

Specialisatie

Door regelmatige bijscholing hebben we de verschillende fases van de technologische vooruitgang met succes doorgemaakt. Daardoor kunnen we zowel aan de kleinste als aan de grootste onderneming de juiste oplossing bieden voor haar print-, scan-,  of drukwerkproblemen. Aangezien we ook zelf binnen ons bedrijf onze producten gebruiken, zijn we perfect in staat juiste en gefundeerde adviezen te verstrekken.

 

Kwaliteit

We bieden de beste producten aan voor kleur- en/of zwart/wit kopieerapparaten, printers, faxen enz. en dit aan de beste prijs/kwaliteitsverhouding. We kiezen voor kwaliteit en hanteren dan ook strenge criteria bij het selecteren van onze leveranciers. Bovendien staan we binnen ons bedrijf ook garant voor kwaliteit, aangezien we een eigen technische dienst hebben die snel en accuraat uw eventuele problemen of vragen oplost.

 

Vertrouwen

Dankzij onze jarenlange ervaring en goede relaties met ons cliënteel, beschikken we over de beste referenties in onze branche, steeds steunend op service en vertrouwen. We stellen alles in het werk om u vlot en goed verdere te helpen.

 

Dienst na verkoop

We zijn met een 30-tal medewerkers, die de relatie met onze klanten ondersteunen. Door onze persoonlijke aanpak kent u uw rechtstreekse contactpersoon van technische dienst, verkoopsafdeling, magazijn, dispatching, facturatie of boekhouding. Om een vlotte dienstverlening aan onze klanten te verzekeren en om de relatie met al onze klanten optimaal uit te bouwen, hebben wij twee vestigingen met name te Westmeerbeek en Temse.