Leveringsinformatie


Michiels NV levert uw bestelling zo snel mogelijk uit. Zodra de betaling is ontvangen, wordt uw bestelling verzonden. Alle bestellingen, waarvan de betaling voor 16 uur is ontvangen, worden in de regel binnen de 1-2 dagen geleverd. Ophaling van bestellingen is mogelijk mits afspraak. Michiels levert enkel in België.


De uitlevering wordt verzorgd door een grote vervoerder, die tijdens de werkuren bij u komt. U wordt dan verzocht om te tekenen voor ontvangst, zodat er altijd duidelijkheid is over de aanlevering. Mocht u zelf niet aanwezig zijn, dan wordt er geacht dat degene die tekent voor ontvangst hiervoor een volmacht heeft. Mocht er niemand aanwezig zijn, dan wordt de bestelling de volgende dag opnieuw aangeleverd. Bent u dan opnieuw afwezig, zal er een bericht achtergelaten worden.


Bestellingen worden in principe compleet geleverd. Mocht er door onverwachte oorzaken een deel missen, dat wordt dit in principe binnen enkele dagen geleverd. 


Enkele grotere of speciale producten hebben een langere levertijd. Deze wordt vermeld op de productpagina.


Verzendkosten


Michiels NV calculeert de kosten voor het klaarmaken, verpakken en verzenden niet door in de prijzen van de producten. Daarom wordt een bijdrage van 18,15 €  in de kosten per bestelling aangerekend. Voor bestellingen met een waarde hoger dan 181,50 € zijn deze verzendkosten inbegrepen in de prijs.